Transport Obiecte Grele

Aveti obiecte grele si fragile de transportat? Va punem la dispozitie autoutilitare dotate corespunzator pentru transportul obiectelor voluminoase. Autoutilitarele de 24m³ sunt echipate cu obloane hidraulice ce pot ridica pana la o tona, astfel sunt ideale pentru transportul obiectelor voluminoase, acestea find foarte usor de incarcat si descarcat.

Serviciile noastre de transport va sunt oferite la nivel national, in orice localitate din tara. Avem echipe de transport in majoritatea oraselor importante, pregatite oricand sa preia comanda Dvs.

Oferim servicii complete de transport marfa, transport mobila, transport obiecte grele si voluminoase, din orice localitate in orice localitate. Efectuam transport de marfa, mobila, moloz, inclusiv transport frigorific cu dube cu temperatura reglabila, de la -20 grade la +20 grade.

Transportam orice tip de echipament IT de mari dimensiuni precum plotere, copiatoare Xerox dar si echipamente medicale, seifuri, bancomate, jocuri electronice, aparate cafea, utilaje industriale, jocuri mecanice, imprimante profesionale, vitrine frigorifice, utilaje fast food.

Pretul unui transport de obiecte grele (voluminoase) este influentat in principal de urmatorii factori:

  • Volumul obiectelor care urmeaza a fi mutate.
  • Volumul obectelor de mobilier care trebuiesc demontate si remontate.
  • Cantitatea de ambalaje necesare precum si volumul obietectelor care trebuiesc impachetate.
  • Numarul de etaje unde accesul se face pe scari in absenta unui lift.
  • Obiectele grele (piane, pianine) sau fragile care necesita o manipulare speciala.

contact

 

In functie de detaliile trimise de dvs. va vom face o oferta de pret. In cazul unui transport mai complex, unul din reprezentantii nostri vor face o evaluare gratuita la sediul sau locuinta dvs. Aceasta evaluare este complet gratuita si lipsita de orice obligatie de a ne contracta serviciile.